Waarom ben ik coach geworden?

Enkele jaren geleden heb ik gekozen voor een carrièreswitch. Ik had nood aan meer voldoening voor mezelf. Wat was ik nog waard? Wat zou ik kunnen betekenen voor anderen? Hoe kan ik mijn passie, de paarden, hierbij betrekken? En toch nog tijd overhouden voor mijn gezin?

Na deze zoektocht kwam ik uit bij coaching:
Anderen begeleiden op hun nieuwe pad.
Anderen begeleiden om het beste uit zichzelf te halen.

Als coach kan ik alles combineren wat me nauw aan het hart ligt. Ik kan momenten vrijhouden voor mijn gezin, anderen ondersteunen en mijn paarden hierbij inzetten. Wat wil een mens nog meer?

Wat mag je van mij verwachten als coach?

Als coach begin ik met een intakegesprek om te weten te komen wat je graag anders zou willen. Tijdens het gesprek stel ik vragen, veel vragen. Zo kan ik precies achterhalen waar we moeten beginnen om je doel te bereiken.
Samen bekijken we wat haalbaar is en hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

Na het intakegesprek gaan we naar de paarden en doen we een paar kennismakingsoefeningen.

Elke coach heeft zijn eigen ervaringen en aanpak. Het is erg belangrijk dat je je goed voelt bij je coach. Hij/zij gaat je immers begeleiden in een project wat je erg belangrijk vindt. Klikt het niet, even goede vrienden.
Het is voor mij erg belangrijk dat je jezelf kan zijn. Dat je je veilig voelt om vrijuit te praten. Ik oordeel niet, nooit. Ik probeer te begrijpen en je dan te begeleiden.

Neem gerust contact op en kom te weten of ik de juiste coach voor jou ben!